Mannen en een pedicure behandeling?

 

Bijna 50% van mijn cliënten zijn mannen. Veel van deze mannen komen voor de eerste keer bij een pedicure en de meeste maken een vervolg afspraak. Ik merk regelmatig dat mannen zich de eerste keer ongemakkelijk voelen bij een pedicure omdat het vaak als een vrouwen ding wordt gezien. Niets is minder waar. Mannen doen vaak fysiek werk en staan dagen achteréén op hun voeten en de kans dat ze last van likdoorns, kloven of eelt krijgen is dan ook net zo groot of misschien wel groter dan bij vrouwen.

Steeds meer mannen ontdekken het effect van een goede voetverzorging. Acht op de tien Nederlanders heeft namelijk wel eens voetproblemen. Specifieke mannenklachten zijn voetschimmel (34%), zweetvoeten (31%) en ingegroeide teennagels (26%). Vooral met sporten, lopend en staand werk hebben mannen vaak last van voetklachten en blessures.

Wordt er regelmatig door je vrouw, vriendin of partner gezegd dat je voor je voeten een afspraak met een pedicure moet maken maar heb je dat altijd weten te omzeilen? Dan is het nu het moment om een afspraak te maken met Venacare. Waarom zou je met pijn of ongemak blijven rondlopen als de oplossing in de buurt is?

 

 

Download
Echte Mannen Voeten
De Provoet heeft gestart met een Companje die gericht is op mannen. Want verzorgen van "Echte Mannen Voeten" staan letterlijk laag op het lijstje bij de meeste mannen.
Met de campagne maken we mannen bewust van het belang van goede voetverzorging en ontkrachten we het foutieve idee dat een pedicure een "vrouwendingetje" is.
Download het bestand voor meer informatie.
PROVOET-mannen-klusboek_A6-kopie.pdf
Adobe Acrobat document 5.8 MB