Praktijk voor professionele nagel- en voetverzorging

Mijn naam is Larisa van Luijk en ik ben een gediplomeerde medisch pedicure en nagelstyliste.

Venacare is mijn pedicurepraktijk en nagelstudio sinds 2015. Het bedrijf is gevestigd in het hartje van Oudesluis in de kop van Noord-Holland. Venacare beschikt over een professioneel ingerichte praktijk met uitsluitend Bentlon behandelapparatuur en voldoet volledig aan de huidige eisen op het gebied van hygiëne.

Het is mijn doel om u, als cliënt, de best mogelijke persoonsgerichte behandeling te geven. Voor uw behandeling gebruik ik onder andere producten van Peclavus PODO en Hand, Laufwunder, Mykored forte, HFL Laboratories, CND, The GelBottle en BIAb, Slowianka, Mistero Milano, RefectoCil, Hive wax, Beter waxing die binnen onze branche als top producten worden erkent.

 

Man of vrouw, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. De meeste mensen hebben wel eens voetklachten. Het dragen van oncomfortabele schoenen, het overmatig belasten of een afwijkende stand van de voet kan leiden tot vervelende pijnklachten.

 

Er kunnen diverse klachten ontstaan zoals eeltvorming, likdoorns, kloven of nagelproblemen. Deze problemen zullen op termijn waarschijnlijk ook uw houding veranderen. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig uw voeten door een pedicure te laten verzorgen.

 

Als u er goed en verzorgd uit wilt zien, horen mooie nagels en verzorgde handen daar ook bij. Door uw handen goed te verzorgen en te beschermen zullen uw handen er jonger komen uit te zien.

 

Daarnaast kunt u bij Venacare genieten van een heerlijke ontspannen SPA behandeling.

 

Venacare zal u op een professionele wijze met raad en daad bijstaan.