Belangrijk!!!Beangrijk!!!

 

Beste client,

 

Per 1 februari 2022 verhuist mijn praktijk naar de Korte Ruigeweg 23A, 1751 DD in Schagerbrug. Ik zet de behandelingen door in het pand van Haar Revolutie.

 

Heeft u al een afspraak geboekt na 1 februari en wilt u meer uitleg over de nieuwe locatie neem dan contact met mij op.

 

Zoals de meeste van jullie weten gaan ik en mijn gezin verhuizen naar het buitenland. De verhuizing zal in de zomer plaatsvinden maar een exacte datum hoort u later van mij. In verband met de emigratie naar het buitenland zou het kunnen dat er bestande afspraken op een andere datum/ tijdstip ingepland moeten worden. Hiervoor vraag ik uw begrip, alvast bedankt.

 

Tot die tijd bent u van harte welkom op het bovenstande adres voor uw behandeling.

 

Larisa van Luijk

Nieuwe producten in de salon

Peclavus voor de professionele hand en voetverzorging:

 • gebruik van natuurlijke en biologische stoffen
 • milieuvriendelijke verpakking
 • geen synthetische reuk- of geurstoffen
 • geen aardolieproducten
 • geen silliconenderivaten
 • geen genetisch gemodificeerde stoffen
 • niet op dieren getest
 • 100% vegan

Gediplomeerde medische pedicure sinds 08-01-2020

Chinese Voetmassage

Chinese onderbeen en voetmassage is een weldaad voor lichaam en geest. Het is een massage die gebaseerd is op de oude originele voetmassageprincipes waarbij de voeten, onderbenen en knieën intensief gemasseerd worden.

De Chinese voetmassage maakt gebruik van de meridianen met hun acupunctuurpunten en de technieken van klassiek ontspannende voetmassage. De combinatie van deze twee systemen maakt deze massage bijzonder effectief en heeft een prettige, ontspannende werking. Tijdens de ontspannende Chinese voetmassage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich lekker ontspannen, fit en vitaal.

 

Nieuwe behandeling in de salon!

 Orb by Bentlon behandeling in de salon!!

 

Een behandeling met Orb by Bentlon geeft elke behandeling een extra dimensie. Het gevoel van de warme kwast, rijkgeurende oliën en het voedende karakter bieden ultieme ontspanning.

De pedicure behandeling met de Orb by Bentlon draagt bij aan:

 • Intens gehydrateerde voeten en nagels
 • Warmte ontspant voeten en reflexpunten
 • De toepassing van warme olie en een paraffinemasker verzacht de voeten en hielen, en dragen bij aan het pijnloos verwijderen van verhoornde huid
 • Verzachte nagelriemen en huid
 • Het voetmasker met paraffine verlicht symptomen van jicht

Deze behandeling kan apart geboekt worden bij een andere pedicure of manicure behandeling. De prijs van de Orb behandeling als deelbehandeling is €12,50

Klaar voor de zomer!!!

 Nagelreparatie bij schimmel of trauma nagel.

De nagelreparatie is een techniek waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig door een kunstnagel wordt vervangen. Deze techniek wordt geplaatst door middel van acryl of gel. De nagel voelt heel natuurlijk aan.De kunst nagel zorgt ervoor dat de oorspronkelijk gevormde nagelwallen behouden blijven en voorkomt dat er nagelbed onjuist gaat opgroeien en blijvende nagelmisvormingen of begroeiing veroorzaakt.

 

Een reparatie van de nagel heeft fantastische resultaat bij het corrigeren van teennagels zo dat u weer een mooie verzorgde teennagel heeft.

De kunstnagel is goed toe te passen bij zowel mannen als vrouwen en kan gewoon net als natuurlijke nagel gelakt worden.

Waarvoor kan een nagelreparatie dienen?

-Vervanging van ontbrekende nagel

-Behandeling en begeleiding van ingroeiende nagel

-Versterking van zwakke nagel

-Bij schimmel nagel

-Correctie van vervormde nagel

 

La Donna Dag in Schagen

Hallo allemaal, 

 

Venacare zal dit jaar net als vorig jaar mee helpen met de La Donna Dag. Deze dag wordt sinds 7 jaar georganiseerd voor vrouwen met kanker of welke deze ziekte hebben overwonnen. Aanmelden voor deelname kan via de informatie op de foto hiernaast. 

 

Groetjes,

 

Larisa

 

22 april 2017

Nieuwe praktijk in aanbouw

Omstreeks april of mei 2017 zal de nieuwe praktijkruimte klaar zijn voor gebruik. De ruimte bevindt zich in de voormalige basisschool de bijenkorf in Oudesluis ongeveer 70 meter van de huidige praktijk. Ik hou jullie op de hoogte van de verbouwing en hoop jullie daar over een paar maanden in te kunnen ontvangen. 

 

21 december 2016  

Joop Korver Biljart Tournooi

Klik op foto voor meer informatie
Klik op foto voor meer informatie

In 2017  is Venacare samen met Wagenborg Oil Tools de hoofdsponsor van het Joop Korver Biljart Tournooi in De Oude Herberg in Oudesluis.

 

Het tournooi is van 25 tot en met 28 januari. 

 

18 januari 2017

In de maand december en januari voor €3,50 extra bij je standaard pedicure of manicure behandeling geniet je van lekkere paraffine masker voor je voeten.